Boog:

De Rumpert

Exclusieve poorten en landschapsinrichting

 

Grintweg 10

5247 NL  Rosmalen

(‘s-Hertogenbosch)

 

073 521 95 74

info@derumpert.nl

locatie

De Rumpert

 

De Rumpert in Rosmalen houdt zich bezig met landschapselementen. Gevestigd in het open polderlandschap ten oosten van ’s-Hertogenbosch, is ook De Rumpert zelf een uitgesproken onderdeel van dit landschap

Houten Producten

Het assortiment van De Rumpert bestaat uit houten producten. Geen materiaal is zo natuurlijk als hout: door de natuur en in het landschap gemaakt. Wat is er mooier dan dit hout een mooie plek in diezelfde natuur te geven.

 

Poorten in het landschap

Poorten en afrastering zijn de hoofdproducten van De Rumpert. Exclusieve vormgeving in tijdloze stijl geven de poorten van De Rumpert Rosmalen een bijzondere plaats in het landschap van een natuurgebied, weide of akker. Ook in het besloten kleinschalige landschap van een tuin is een poort van De Rumpert een opvallend element.

 

Topkwaliteit en service

De Rumpert Rosmalen levert een breed assortiment traditioneel vervaardigde houten poorten in oud-eiken, hardhout en verduurzaamd grenen. De beste houtsoorten worden gebruikt. De constructie en afwerking zijn zeer zorgvuldig.

 

Bereikbaarheid

Via e-mail en telefonisch kunt u informatie opvragen. Wilt u een bezoek brengen aan De Rumpert, maak dan even een afspraak.

 

Start

De Rumpert

Poorten

Landschapsinrichting

Landgoedinrichting

(Kastanje)afrastering

Paardenafrastering

Hang- en sluitwerk

Informatie

Start

De Rumpert

Poorten

Landschapsinrichting

Landgoedinrichting

(kastanje) afrastering

Paardenafrastering

Hang– en sluitwerk

Informatie